Napi tippmix tippek blogja. Sportfogadási stratégiával, folyamatosan bővülő sportfilm kínálattal. Esélylatolgatás százalékos formában a Vitibet táblázatával.

On 2013. január 30., szerda 1 megjegyzés

Na igen! Nem ritkán a legbiztosabbnak látszó meccseken megy el egy-egy szelvény. Kisebb piaci kutatás és persze saját tapasztalat alapján a bukmékereknek az 1.4-1.6 közötti/körüli oddsokon van a legnagyobb hasznuk.

Összegezzük amit tudunk, avagy mire is jó a sportfogadás

  • Lehet pusztán hobbi, persze ki ne szeretne nyerni. Lehet szórakoztató is,ez elsősorban a hobbi tippmixesek részére igaz. Sokunknak akik pénzért játszanak a legtöbbször, izgalom,idegesség, siker vagy bukás
  • Stratégia szerint játszani a legnehezebb. Miért is mikor pont  a stratégia az  ami egy egyszerűsített rendszerhez köti az  embert.Mégis megannyi tényező közrejátszhat. Elég nagy lelki trauma érheti az embert játék közben,amit nem egyszerű feldolgozni. Erre való a játékpszichológia. És a lelki részén túl anyagilag is komolyan megviselheti az embert. Bár én azt tartom, annyit kockáztass amennyi belefér ha elbukod. Így egy stratégiába mindenképp bele  kell vinni némi kreativitást, na meg mi döntjük el mennyi is az annyi,amennyit kockáztatunk egy játékon.
  • Tuti tippek nincsennek! Felejtsd el! A tuti az ha jól érzed magad miközben sikerélményeid vannak!
  • És szimplán egy jó tanács a végére,főleg kezdőknek és elkeseredett tippmixelőknek/sportfogadóknak : SOHA NE VEGYÉL STRATÉGIÁT AMIT PÉNZÉRT ÁRULNAK!

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

sziasztok nagyon jo az oldal de ha lehetne a mecsekhez csatolni a sorszámot nagyon meg köszöném

Megjegyzés küldése

eredmények