Napi tippmix tippek blogja. Sportfogadási stratégiával, folyamatosan bővülő sportfilm kínálattal. Esélylatolgatás százalékos formában a Vitibet táblázatával.

On

A nyereséges sportfogadás egyik alapelve a sokak által nem ismert progressziók, amiket a tétrakásban alkalmazunk. Nagyon fontos hogy le kell magunkban fektetnünk az alapokat, és befektetésként tekinteni a sportfogadásra, ha nyereséget szeretnénk termelni. Stratégia segítségével és megfelelő bankroll managmentel pedig igenis lehet sikeresen alkalmazni a leírt stratégiákat.


Játék az oddsokkal :

A következő rendszer alapján bárki feltud állítani magának olyan stratégiát, amely igazodik a bankrolljához és a játékjelleméhez. A példa :

1. szelvény/1.szint
Az eseményeket úgy válasszuk ki, hogy az első szelvényen az eredő odds kijöjjön minimum 6-ra. Ez nagyjából 3-4 "esélyes" meccsből ki is jön. Nem kell túlvariálni és saját magunk ellen játszani,  tehát ne nagyon haladja meg túlzottan az eredő odds a 6-ot. Természetesen a példa kedvéért egy 6.56 is belefér még, lényeg hogy minimum 6-os nyereményszorzóval számolunk előre. Megtesszük mondjuk a meccseket 200 Ft-tal.  Ha nyerünk nettó 1000 Ft a hasznunk , vesztésnél -200 forinttal számolhatunk.

Ha nyertünk akkor ugyanezt a oddsot hozzuk ki a következő szelvényen is, azaz ujra az 1. szelvény / 1. szint  következik.

Ha veszít a fogadás, akkor a következő szint következik :

2. szelvény / 2. szint
Az eseményeket úgy válasszuk ki, hogy az eredő odds kijöjjön minimum 5-re. Itt is érvényes hogy ne haladja meg túlzottan az ötöt, a hat már soknak számít! Ezúttal 300 forinttal játszuk meg a szelvényt. Ha nyerünk akkor 1500 Ft-tal számolhatunk, amiböl lejön a 300-as tét plusz az első vesztes szelvényünk tétje, ami -200 Ft. A nyereségünk tehát ismét nettó 1000 Ft. Vesztésnél -500 forint , ugye az első és második szelvény tétje.

Ha veszít a fogadás, akkor a következő szint következik :

3. szelvény / 3. szint

Az eseményeket úgy válasszuk ki, hogy az eredő odds kijöjjön minimum 4-re. Itt is érvényes hogy tartsuk magunkat a 4-hez, ez a szelvény már egy "fix" szelvény kell hogy legyen. 500 forinttal fogadjuk meg. Ha nyerünk 2000-t hoz a konyhára, amiböl lejön ugye az első két vesztes szelvény ára plusz a harmadik szelvényünk tétje, ami 1000 forint. Így a nettó nyeremény itt is 1000 Ft lesz nagyjából ( pontos eredő oddstól függ ).

Ha ez a szelvény is veszítene,nem emelünk tovább! Elkönyveljük a -1000 forintos bukást.

Mindez táblázatban :

Szelvény               Tét                Odds               Bukás  esetén             Nettó nyeremény    

1.                          200                                6                     -200                            +1000
2.                          300                                5                     -500                            +1000
3.                          500                                4                    -1000                           +1000


Így néz ki egy sorozat ezzel a progresszióval. Anyagilag remek, hiszen 3 olyan tippmixet fogunk tenni, ahol reális esélyünk lesz a nettó 1000-es nyereményre, és ha mindhárom vesztes lenne, akkor is költségkímélő, valamint a következő sorozattal visszahozhatjuk a veszteséget. Hosszútávon ez az egyetlen járható út, bankrollmanagment és reális szelvények reális oddsokkal!
Ki lehet számolni, hogy ha 9 szelvényből bejön 2, még akkor is +1000 Ft a haszon.

Természetesen a téteket lehet variálni, csak az arányokra kell figyelni!
Például : 4 euró 6 euró és 10 euró.

A stratégia saját ötlet, természetesen bárki által használható ! Egyéni kreativitáson is múlik ki hogyan alakítja, de nyilvánvalóan jobb alkalmazni a sportfogadásra akár ezt a stratégiát , mintha csak pakolnánk meg a szelvényeket éppen olyan téttel, ami eszünkbe jut. De ezt mindenki egyénileg dönti el!

Arra megkérünk ha alkalmazod a fennt leírtakat forrásként említsd meg a blogunkat, hogy itt találtál rá!

Köszönettel : Napi tippmix tippek

eredmények