Napi tippmix tippek blogja. Sportfogadási stratégiával, folyamatosan bővülő sportfilm kínálattal. Esélylatolgatás százalékos formában a Vitibet táblázatával.

On 2013. január 30., szerda 0 megjegyzés


Az alábbi gondolatokat még anno a kaszinójátékok, elsősorban a rulett miatt írtam meg, de azt gondolom hasznos lehet a sportfogadóknak is

Profizmus a szerencsejátékban:

Úgy  tekinteni a rulettre vagy bármely más szerencsejátékra, hogy állandó bevételi forrásként számolunk vele, nehezen megvalósítható cél. Vannak ugyan akik ebből élnek, de ehhez már vérprofinak kell lenni. Nehezen elképzelhető a profi kifejezés a szerencsejátékok terén. De mégis mi az amitől valaki sokkal többet tud kihozni hosszútávon a rulettből, mint mások?
A sikeres játékosok előre megtervezett játékkal és céllal ülnek le játszani, amitől akármikor képesek eltérni. És el is kell amennyiben úgy adódik! Hogy erre mikor van szükség, ahhoz töménytelen mennyiségű sessiont kell lejátszani és rengeteg tapasztalattal kell rendelkezni!
Minél többet játszol annál nagyobb az esélye hogy veszteséges sessionoket produkálsz, ám a későbbiekben ez a hasznodra válhat. Ugyanis minél több játék van a hátad mögött annál gyakrabban kerülsz olyan szituációkba, amelyeket meg kell oldanod és megfelelő döntést kell hoznod. Játéktapasztalat alapján a legkönnyebb dönteni. Ha képes vagy lenyelni a veszteséget, és kilépni a játékból, azzal máris úgynevezett láthatatlan haszonra tettél szert. Veszteségnél ugyanis az emberből kezdenek kitörni a negatív gondolatok, a „most már be kell jönnie” és egyéb jelzők. Ilyenkor könnyen lehet nem tudod helyén kezelni a helyzetet, és veszíteni fogsz,aminek a következménye nem csak a bankroll elbukása hanem a fentebb már említett lélektani gondok.

Persze az is előfordulhat hogy nyereséget sikerül produkálnod a játék végére. Most akkor jön a kérdés: Mi is ebből a haszon?
Az , hogy bár nehezen viseled az addigi veszteségeidet, a lelkiállapotodat helyre tudod tenni és idővel újult erővel és tiszta fejjel ülhetsz vissza az asztalhoz. És ez nem kerül pénzbe, a további játék viszont könnyen lehet hogy igen.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

eredmények