Napi tippmix tippek blogja. Sportfogadási stratégiával, folyamatosan bővülő sportfilm kínálattal. Esélylatolgatás százalékos formában a Vitibet táblázatával.

On 2013. január 30., szerda 0 megjegyzés

A sportfogadásnál van egy alapjáték,amit talán a legtöbben alkalmaznak, ez pedig a kis téttel 5-6 meccs megtétele ami tutinak látszik, vagy pedig épp az ellentettje ,magas szorzók megjátszása kis téttel, Hosszútávon azonban bukók ezek a stratégiák,hiszen például egy 1.5-ös oddsot akkor se lehet fixnek venni,ha ismerjük az adott csapatokat.  A profi sportfogadók évente duplázzák meg a bankrolljukat, így alakul megélhetéssé számukra a sportfogadás. Különböző stratégiák alkalmazásával lehet növelni az esélyeinket , bár a legtöbb ember hobbiként tekint a sportfogadásra.

A SPORTFOGADÓK MINDÖSSZE 2%-A NYERESÉGES  HOSSZÚTÁVON


Ha te is szeretnél közéjük tartozni, még ha csak kis téteken is, akkor mindenféleképpen érdemes egy adott stratégia  szerint játszanod. Persze ha csak hobbi neked a sportfogadás, akkor is találsz rengeteg kedvedre valót az oldalon. A Felső menü folyamatosan bővítve lesz, böngéssz kedvedre!

Napi Tippmix Tippek

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

eredmények