Napi tippmix tippek blogja. Sportfogadási stratégiával, folyamatosan bővülő sportfilm kínálattal. Esélylatolgatás százalékos formában a Vitibet táblázatával.


Üdvözöllek a blogon!

Pár mondatban, hogy mit is fog tartalmazni a blog : Nem arról fog szólni, hogy napi rendszerességgel kiposztolom a tippjeimet, ilyen oldalból van már rengeteg, bizonyára sokan jobban is értenek hozzá mint én.
Nyilván lesznek ilyen jellegű bejegyzések is, majd kiforrja magát.


A blogban alapvetően százalékos tippmix tippek, sportfogadási stratégiák lesznek találhatóak, mégis rengeteg extrával fog kiegészülni az oldal : magyar sikerek , legendás mérkőzések, többek között a Ferencváros bajnokok ligája mérkőzései 1995-ből, , elsősorban foci témájú filmletöltések. Bár sportfilmek terén a kínálat folyamatosan bővülni fog terveim szerint. A motivációs filmek is szerepet kapnak majd.


A sportfogadásra a profik befektetőként tekintenek. Két dolog alapvető a sikeres sportfogadáshoz, anyagi tőke és lelki nyugalom. Nem tervezek hosszú szerencsejáték-pszichológiai dolgokat írni, még ha fontosak akkor se, de idővel biztos szánok majd neki egy-két bejegyzést a blogon. Mindenképpen fontos hogy tudjuk mit akarunk elérni a sportfogadás terén ( értsd reális célok ) , és hogy megvannak-e ezen célokhoz a háttereink, bankrollunk, motivációnk.

Én alapvetően egy fajta rendszert használok, melynek mindössze az anyagi forrás a határa, így akárki tudja alkalmazni saját igényei és kreativitása szerint.  A stratégia a felső menüben folyamatosan elérhető lesz.2 megjegyzés:

Tippmix tippek írta...

Profitálj sportfogadással!

Kidolgozott Profi Tippmix tippek!

Tippmix tippek: https://napitutitippek.hu

Tippmix tippek: https://tippmixtippek1x2.hu/tippmix-blog/

Unknown írta...

Keress pénzt a hobbiddal!

Profitábilis tippmix tippek!

Tippmix:https://maxtippmixtippek.hu/.../max-tipp-selection.../

Megjegyzés küldése

eredmények